Thaise Massage Westerlo  thumbnail

Thaise Massage Westerlo

Published Aug 31, 23
10 min read

Thai Massage Tervuren

In oktober 1997 werd ik door een auto geschept (aravinda massage). Ik heb daardoor een whiplash en heb er veel lichamelijke klachten aan overgehouden; en natuurlijk had ook mijn geestelijke gesteldheid een deuk gekregen. Maar ik leefde natuurlijk verder en linkte al mijn klachten die na het ongeluk nog verder verergerden aan dat ongelukEen paar weken vakantie deden wonderen en ik dacht dat ik weer verder kon met mijn werk. Maar ik takelde toch nog steeds verder af: bijna dagelijkse migraine aanvallen, extreme vermoeidheid; prikkelbare darm syndroom, lusteloos zijn, heel prikkelbaar zijn, geheugen problemen (soort van dementie), slaapstoornis, concentratiestoornis, krachtverlies..Kortom: een hele lijst klachten waar geen eind aan kwam, waardoor ik eigenlijk geen zin meer in het leven had.

Ik ging eind juni met vakantie en dacht dat de zon mij wel goed zou doen. Dit werkte redelijk - massage toestellen. Tijdens mijn vakantie volgde ik iemand van Facebook die met biologische producten bezig was. Alle onderwerpen kwamen een keer aan bod, zoals vitamine D en magnesium, vitamine B12, ijzer, jodium tekorten, enzMaar nu, in de afgelopen maanden, merkte ik dat ik er weer meer gevoel in begon te krijgen. Mijn spieren werden en worden soepeler, mijn handen, mijn vingers kan ik ook nu beter bewegen. Het aankleden en douchen gaat veel beter en soepeler. Ik slaap ook beter, ook al is het nu 4 à 5 uurtjes, dat scheelt toch een hoop; ik voel mij al met al veel beter en de extreme vermoeidheid begint ook af te nemen.

Maar ik heb er vertrouwen in dat dat ook goed zal komen. Ik ben goed geïnformeerd hierover. Eindelijk kan ik nu zeggen dat ik de vele onderzoeken, specialisten en andere deskundigen achterwege kan laten. Geen bezoek aan de reumatoloog, fysiotherapeut, psychiater, osteopaat, revalidatiearts en ergotherapeut meer.. Ik kom nog alleen bij een psycholoog, maar dat kan ik in de nabije toekomst gaan afronden; dat weet ik zeker.

Centre Massage Bruxelles

Ik dacht dat ik in mijn overgang was, want er kwam duizelingen bij; ik werd plots weer wagenziek, kreeg wegtrekkers, had geen goed evenwicht meer, de pijn in mijn knie werd erger en erger; vermoeidheid, tintelingen, het heel koud hebben, spierpijn, oorsuizen en stemmingswisselingen, huilen om iets of niets, etc - massage pelt., etc

Ik ben niet naar de huisarts gegaan, maar heb meteen via de site van Vitamineb12nu een standaardpakket besteld (ik had dit jaren geleden ook een hele periode gedaan, ik heb geen idee waarom ik gestopt was ermee) en ben begonnen met het slikken van B12. 1 x per dag in de ochtend.

Na 3 weken B12 gebruik kan ik nu weer wandelingen maken. Voorheen kon ik maximaal 20 minuten lopen. Nu kan ik gemakkelijk 1 uur en 15 minuten lopen. Ik ben 44 jaar, laat ik dat erbij vermelden. Ik heb nog lichte last van wagenziekte en een piep in mijn oor.

Ik ben heel blij dat ik weer B12 ben gaan nemen. Het heeft mijn leven een positieve draai in de goede richting gegeven en ik heb vooral weer plezier, voel me gelukkig en ik kan weer goed lopen. Ik kan het iedereen met vage klachten van harte aanbevelen! Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

Ik herkende zóveel in de klachten toen het onderwerp over Vitamine tekorten ging. En ik was inmiddels ook al twee keer in huis onverklaarbaar en zeer pijnlijk gevallen. Daarnaast was ik erg moe, had ik vaak hoofdpijn of zelfs migraine, sliep ik slecht en had ik veel onverklaarbare pijn aan mijn heupen.

Hotstone Massage

En dat ik moest beginnen met B12 inspuitingen. Na bijna anderhalf jaar deze inspuitingen te hebben gehad, knapte ik, gek genoeg, tóch maar niet op (massage in antwerpen). Ik bleef mij maar zo intens moe voelen en was daarnaast geestelijk gewoon niet meer mijzelf: ik bleef mij maar zo ongelukkig voelen en voelde een verdriet dat ik maar moeilijk onder woorden kon brengen

Ja, misschien in de verte reuma door een familiaire kwaal, maar niets als zodanig aantoonbaar, gelukkig. massage erpe mere. Maar ik had wel nog steeds veel pijn; inmiddels (ik begreep later pas dat het ook in mijn kaakgewricht hetzelfde werkte als in een heup- of schouder of knie-gewricht en dat je daar dus door een B12 tekort OOK last van kon krijgen)

En dan moest je het nog steeds goed in de gaten houden. In elk geval kon ik de maar beter niet doen, zei mijn arts. Dat zou ik namelijk met mijn slechte conditie toch niet volhouden. Eigenwijs als ik was (ben..) heb ik het tóch geprobeerd, maar nee, dat lukte inderdaad niet..

En dat ik dit onderzoek deed, voordat ik naar mijn werk ging, verbaasde haar ook. “En jij denkt dat je hierna gewoon weer kan werken?!”, zei ze. En: “Eigenlijk moet je elke dag even een dutje doen. Je lichaam heeft rust nodig”. En dat voelde ik zelf eigenlijk ook wel zo.

En kwam ik ineens bij de site van vitamine, B12tekort. nl terecht. Ik herkende me weer behoorlijk in de uitgebreide symptomenlijst van een B12 tekort en ook in sommige delen van de talrijke B12 ervaringsverhalen die er op staan. Ik heb toen telefonisch contact gehad met een B12 ervaringsdeskundige via die website.

Medisana Massage

Ik was toen op mijn werk; waar ik een paar dagen eerder de emotionele beslissing had genomen - in overleg met mijn baas- om mijn contract niet te laten verlengen (best massage brussels). Ik voelde mij gewoon niet vitaal genoeg en hij was, zo zei hij eerlijk, bang dat ik in de toekomst een hoge kostenpost voor het bedrijf zou gaan worden

In het gesprek werden mij plotseling de ogen geopend toen ik hem vertelde dat ik al in 2012 een had gehad. En dat ik mij eigenlijk nog steeds niet goed voel en dat ik onder andere nog steeds maar zo moe blijf. Hij zei mij toen dat ik waarschijnlijk al sinds 2012, of misschien nog wel eerder, al een tekort aan Vitamine B12 had.

Hij zei ook dat bij een gedeelte van de mensen die B12 injecties nemen, de B12 soort hydroxo cobalamine NIET succesvol wordt omgezet in het lichaam naar de 2 actieve vormen van B12: methyl- en adenosyl cobalamine. Dan stijgt de B12 bloedwaarde wel heel behoorlijk, maar je lichaam kan er helaas niks positiefs mee.

Ik ben toen met het Standaard zuigtablettenpakket B12 begonnen (1 zuigtablet Methyl- 3000 mcg. massage shiatsu. en 1 zuigtablet Adenosylcobalamine 3000 mcg.) en ik voelde mij echt binnen een paar dagen al opknappen. Ondertussen merkte en merk ik dat zo’n wijdverspreid Vitamine B12 tekort een gigantisch probleem is, waar de zorg nog maar heel weinig aan doet

Waardoor heel veel gezondheidsklachten ontstaan (zoals ik die, achteraf gezien, ook had). Zoals in mijn geval: migraine, ijzertekort, lage bloeddruk, slijmbeursontstekingen in mijn heupen en in mijn rechter kaakkopje, spit, onverklaarbaar vallen, erg moe zijn, de energie niet meer op kunnen brengen, verdrietig zijn.. En trouwens ondertussen óók moe worden van het feit dat iedereen het wegschrijft naar: “ja...

Massage Thaïlandais

dat kan het ook allemaal zijn”. Hou toch op! - dacht ik dan. Maar ik kon er toen nog geen vinger achter krijgen, helaas - massage rooms. Nadat ik de smelttabletten begon te gebruiken in mei van dit jaar merkte ik ook hier duidelijk verschil in mijn rechter kaakgewricht. De pijn en het krakende geluid wanneer ik at begon daarna nog sterker af te nemen en is nu niet meer zo aanwezig als hoe het was (soort kaakklem gevoel)

Maar nee, dat gaat niet. Natuurlijk niet…want de farmaceutische industrie verdient op de wijze zoals het nu gaat natuurlijk meer aan alle klachten die ontstaan door dit B12-tekort, dan wanneer wij allemaal ineens maar gaan opknappen en ons ineens fijn gaan voelen. Enfin..deze B12 zuigtabletten – waar ik nu overigens de dubbele dagdosis van neem- hebben mij in elk geval nu al bijna 3 maanden zo enorm geholpen! Ik ben er zó dankbaar voor en ook zó blij mee.En ik word niet meer met pijn in mijn heupen wakker. Ik krijg weer kracht in mijn handen terug; kan ook weer blikpotten met mijn handen openen. Mijn rechter kaakkopje herstelt dus en doet haast geen pijn meer. Al mijn gewrichten bewegen weer veel soepeler. Ik ga tegenwoordig naar de sportschool en ik voel mij werkelijk elke dag fitter worden.

In 2012 heb ik hier namelijk tot mijn verdriet namelijk mee moeten stoppen Ik stond huilend voor de les. Burn Out... En nu...! Ben ik zelfs weer begonnen met lesgeven en ga ik in mijn eigen onderneming in september beginnen met het geven van Chakradance lessen. Daar word ik van binnen zó blij van..

Vandaar dat ik mijn eigen B12 ervaring en wat ik ook maar kan vinden over dit de gezondheid zo ondermijnende B12 tekort, deel op . Of waar ik ook ben aan mensen vertel: dit moeten echt veel meer mensen weten. Mijn moeder kreeg alzheimer en dementie.. Misschien had zij ook wel...

Massage Cervicales

Eindelijk sloeg de antidepressiva aan. Het was inmiddels september. Heel de winter goed gegaan, en in het voorjaar 2015 deed de medicatie niets meer. Afbouwen pfffff.. en een andere depressiva opbouwen met al z'n vervelende bijwerkingen. Gelukkig weer resultaat in september 2015..Maar in maart 2016 voelde ik het al.. NEE niet weer!!! Dus tóch..de depressie was toch weer teruggekomen..Een heel zwaar jaar brak aan..

Heb zelfs de huisarts erop aangesproken waarom hij indertijd zo sceptisch reageerde toen ik het met hem had over B12 tekort. (“dat is weer zo’n hype”, zei hij toen - massage erotique wavre.) Dat kon hij overigens wel waarderen. En bij mij luchtte dat enorm op. En nu, na ruim 4 maanden B12 gebruik: ik sta weer volop in het leven en geniet weer van alles en iedereen; heb gelukkig weer energie voor 10 en dat alles dankzij Sana, Core m’n grote VRIEND” Mei 2017 “Mijn zoontje Heeft Pdd-Nos; voelt zich vaak erg opgejaagd in zijn hoofd

Hij kan beter in situaties tot 10 tellen. Op school kan hij zich beter concentreren; ben erg benieuwd hoe hij nu scoort met de Cito toets. Al met al zijn wij zeer tevreden over het B12 standaardpakket (chinese massage hasselt). En het meest positieve is toch wel dat hij ze s’ochtends voor hij naar school gaat zelf in wil nemen

Helder en sensitief maar niet overprikkeld. Ik heb ondanks mijn overgang geen sterke stemmingswisselingen meer. Ik ervaar geen bijwerkingen van dit product. Daarnaast merk ik dat ik mij beter kan concentreren en heb ik mede dankzij de tabletjes genoeg evenwicht gehad om mijn rijbewijs nog op late leeftijd te halen.” uit gemeente Grave, December 2016 “Sinds het begin van dit jaar (januari 2016) zijn wij en de 3 kinderen van J.

Daarvoor hadden we al een aantal jaren hydroxycobalamine en methylcobalamine gespoten (de kinderen niet!) en de methylcobalamine zuigtabletten van Countrylife/Natural Factors genomen, vanwege de lange lijst van symptomen van vitamine B12 tekort die we vertoonden. Maar deze medicatie deed te weinig, vonden we. Op internet ontdekten we de nieuwe aanpak van Vitamineb12nu en we besloten het te gaan proberen.

Happy Ending Massage

Deze dosering is op gevoel ontstaan en bevalt ons heel goed. We nemen wel de vrijheid om in bijvoorbeeld stresssituaties deze dosis tijdelijk te verhogen! Wanneer we onze dosis vergeten, merken we dat meteen aan de symptomen van B12 tekort. massage sex. Als we die even opsommen, komen we tot dit rijtje: Volwassenen: slaapproblemen (met in- en doorslapen), humeurigheid, erg moe zijn overdag en juist weer fit laat op de avond, vergeetachtigheid

5 jarige: trekt de dag niet, is rond de klok van 16. 00 uur gevloerd. Erg lastig met school, want heeft dan de energie niet om zich in te kunnen spannen (te leren). 2 jarige: slaapproblemen (laat gaan slapen en vroeg weer wakker), eet slecht; ontwikkeling (groei) lijkt te stagneren, geen rust van binnen.

Binnen twee maanden zagen we vooruitgang. Omdat ze MS heeft in een vergevorderd stadium, is het feit dat ze weer is gaan praten, haar hoofd weer beweegt en belangstelling toont voor de omgeving een verbazingwekkend feit. Dit was er al zeker 5 jaar niet meer geweest! Zij is begonnen met gedurende twee maanden van beide pilletjes de 3000 variant te nemen.

Latest Posts

Kinesist Voorschrift Terugbetaling

Published Jun 23, 24
4 min read

Kinesist Nederland

Published Jun 21, 24
7 min read

Thaise Massage Menen

Published Jun 19, 24
3 min read