Thaise Massage Loppem  thumbnail

Thaise Massage Loppem

Published Jul 16, 23
10 min read

Thaise Massage Malle

v. 194) kreeg ik een injectie, bij waardes boven 200 (b. v. 215) niet. Nooit heeft een arts gesuggereerd dat het goed zou zijn om die injecties blijvend te geven. In die tijd kwam ik regelmatig bij de huisarts voor andere klachten dan de vermoeidheid: zoals bronchitis, wintertenen, schimmel infecties, veel moeten plassen (en het niet altijd op kunnen houden), gewrichtsklachten en het snel koud krijgen.

Eerst had ik shinsplints, wat door fysiotherapie is verminderd, maar niet helemaal verdwenen. In de winter 2012/2013 begon te pijn in mijn voeten terug te komen. thaise massage scheveningen. De huisarts zij een keer dat mijn voeten echt lastige voeten begonnen te worden. Aanpassingen aan mijn zolen en een second opinion bij een andere podotherapeut hielpen niet.

e.a. uit te zoeken. Ik kon in juni terecht. Eind april 2013 is naast deze pijn ook de vermoeidheid teruggekeerd, maar dan vele malen erger dan voorheen. Een vermoeidheid waarbij ik niets kon doen en de hele dag op de bank lag. En ik kreeg een nieuw symptoom erbij: misselijkheid bij “inspanning”, b.

5 minutes staan of een klein rondje lopen. Uit bloedonderzoek bleek mijn B12 waarde 112 te zijn. De huisarts stelde voor 1x per maand een injectie te geven. Na 2 weken kwamen de klachten weer terug en ben ik teruggegaan naar de huisarts. Zij stemde in om de injecties 1x per 2 weken te geven.

Ik werd niet meer misselijk. De pijn was dusdanig minder geworden dat ik mijn afspraak bij de reuma poly heb afgezegd. Maar een week naar mijn injectie kwam de pijn weer terug en ik lag soms nog de hele dag op de bank. Ik was te moe en had te veel pijn om dingen te doen.

Er waren vele dagen dat ik niets anders deed dan dit. ‘s ochtends en ’s middags ging ik in bed slapen. In september 2013 heb ik maag- en bloed onderzoeken gehad. Er is geen fysieke oorzaak gevonden voor het B12-tekort. De enige afwijking in mijn bloed was een te hoge B12 gehalte.

Beste Thaise Massage Rotterdam

Dat mijn pijnklachten verholpen waren als ik een B12 injectie had gehad, weet hij aan het placebo effect. Zijn advies was om te stoppen met B12 injecties. In oktober heb ik de huisarts gevraagd om de de injecties wekelijks te geven. Ik had het boek van Hans Reijnen mee en vroeg over de zuigtabletten.Ik neem 3x (soms 4) adenosyl en methyl tabletten en 6x Foliumzuur (verspreid over de dag). Sinds januari zijn mijn pijn klachten nagenoeg weg. Een enkele keer heb ik nog wel last van pijn en dat was vooral eind maart/begin april. Mijn vermoeidheid is ook veel minder, maar ik vind mijzelf nog steeds te moe.

Dagen dat ik alleen maar op de bank lig zijn er niet meer, maar als ik een paar goede dagen heb waar ik lekker aan de slag kan gaan dan heb ik altijd een paar slechte dagen daarna. thaise massage in eindhoven. Het is alsof ik 3 stappen vooruit doe en daarna 2 ½ weer achteruit en een tijdje stil sta.

Dankzij de steun die ik gekregen heb is mijn leven gelukkig niet tot stilstand gekomen en in chaos ontaard. Ten eerste hebben mijn man en 2 zonen van 15 en 20, begrip gehad voor het onbegrijpelijke en waren altijd bereid om mij te helpen als het moest - thaise massage deerlijk. (Ook van mijn hond Jack, die ervoor zorgde dat ik, hoe slecht ik me ook voelde, iedere dag naar buiten ging, al was het soms heel kort).

de Pyramide in Oud-Beijerland. Hier heb ik geleerd dat men leeft om de leren en dat we het meeste leren van het lijden. Maar, hoe zwaar het soms ook lijkt, je krijgt nooit meer de verduren dan wat je aan kan. En daarom kan ik steeds positief naar de dingen kijken, zelfs als ik op de bank lig met B12-tekort klachten”.

En ik besloot erheen te gaan. Dit werd een ‘feest’ van herkenning. Feest tussen aanhalingstekens, want al die klachten die ik had, voelden voor mij niet als feest. Ik was namelijk inmiddels al jaren aan vechten tegen hele erge vermoeidheidsymptomen (thaise massage in limburg). Op een gegeven moment was m’n energie van de ochtend al op zodra de kids op school zaten.

Thaise Massage Forum

En hoewel ik met succes behandeld was voor de ziekte van Lyme en een aantal parasieten, bleef ik abnormaal vermoeid. Maar inmiddels via de lezing en de website van vitamineb12nu. nl herkende ik nog veel meer symptomen (in volgorde van sterkte, waar ik het meest last van had, staat bovenaan): - Concentratiegebrek- Woordvindingsproblemen- Intelligentie: het in wezen aanwezige IQ blijft onbenut En deze drie symptomen voelen voor iemand die altijd makkelijk heeft kunnen leren (ik heb universitair niveau) alsof je aan het dementeren gaat! Heel erg griezelig.

In ons gezin met een aantal met glutenvrij en melkvrij dieet, is dit altijd even puzzelen, maar nu lukte het gewoon niet meer om die puzzel in elkaar te krijgen!!!! De andere symptomen die ik had, waren: - vermoeidheid, algehele slapte en zwakte- heel snel moe zijn na (geringe) inspanning- snel huilen en emotioneel zijn (niet meer stress bestendig zijn)- down voelen- extreme gevoeligheid voor geluid en licht (huisarts noemde het ook wel een vorm van migraine zonder hoofdpijn: zodra ik overprikkeld raakte, dan kon ik alleen nog maar in een donkere, stille kamer een paar uur liggen om weer bij te trekken)- prikkelbaarheid en een groot gebrek aan levenslust - thaise massage amsterdam noord.- vaak koud hebben- parodontitis (och, wat heeft de tandarts vaak geklaagd over mijn tandvlees!!)- brokkelige nagels Verder had ik wat vooral voor lijkt te komen bij de hoog sensitieve personen: - niet in het hier en nu willen zijn- niet in je lichaam (willen) zitten- dissociatie (mijn lichaam hangt er maar zo’n beetje bij)- hang naar het hiernamaals- gebrek aan het gevoel goed genoeg te zijn.

Voor mij was het heel duidelijk dat ik snel aan de vitamine B12 zou moeten. Maar ik herkende meteen ook veel voor mijn oudste zoon: een zorgenkind met al jaren een ontwikkelingsachterstand, die ook altijd zo moe was, die een hele lage weerstand had, etc., etc. Toch had ik niet het lef om zelf bij hem te starten met de B12, dus ben ik eerst langs dr. thaise massage amsterdam.

Mijn zoon was zeker “een B-12-er” zoals dr. Reijnen dat noemt. Mijn zoon zou zo spoedig mogelijk starten met de hoogste dosering B12 voor dat moment. En ik leerde weer meer bij over de symptomen van een B12 tekort. Waarop ik prompt weer belde naar dr. Reijnen voor een afspraak voor mijn dochter, die volgens mij ook symptomen vertoonde.

Dus een week later zaten we er weer. Ook zij had hard de hoogste dosering voor vitamine B12 nodig. Waarop de arts me aankeek en vroeg of ik nog meer kinderen had. thaise massage zwolle. “Nee”, antwoordde ik, en hij zei: “maar de kans is groot dat jij en je man ook een tekort hebben”.

En dat is niet vreemd aangezien er vier hoog sensitieve personen in dit gezin zitten - erotische thaise massage gent. Zo zijn we alle vier dit proces van herstel en verandering ingegaan. En nu, eind april 2014, zijn we ruim 15 maanden verder en is onze wereld erg veranderd. Voor ons allemaal, maar ik spreek nu voor mezelf: van alle B12-tekortsymptomen die ik had, ben ik bijna alles al kwijt.

Opleiding Thaise MassageMaar wát een wereld van verschil met januari 2013! Ik heb geen problemen meer met mijn concentratie, met woord vinden en met mijn IQ (en dat is een hele opluchting als je pas 44 bent!!!!). De stress bestendigheid is toegenomen, de overprikkeling is weg en mijn tandarts heb ik niet meer horen klagen over m’n tandvlees.

Ik sta anders in het leven, zit heel anders in m’n vel. We hebben zojuist 3 kamers opgeknapt in ons huis en 2 omgeruild (c. q. verhuisd). En een trap (die al 8 jaar lang behandeling nodig had) geschilderd en bekleed. thaise massage almere poort. Plannen waar we al jaren niet meer aan toe kwamen door de moeheid.

En niet meer voor elke schoolvakantie al een week ziek op bed liggen (zoals tot nu toe meestal het geval was, door overprikkeling en slechte weerstand). Ook voor hen is het hoog sensitief zijn nu beter te hanteren en raken ze minder snel overprikkeld (thaise massage strombeek). Voor mij is het onbegrijpelijk dat als iemand de symptomen herkent, hij/zij nog zou twijfelen over het gebruik van deze wonderlijke vitamine B12.In groep 6 van de basisschool begon ze af en toe in haar broek te plassen. Ze werd incontinent (thaise massage waasdonk). Dat was echt een drama, ook voor haar zelfvertrouwen. Van huisarts, naar ziekenhuis, naar de Pipostraat (poli voor plas en poepproblemen bij kinderen –red.). Eén dag opgenomen en helemaal binnenste buiten en onderste boven gekeerd.

Toen zijn we naar het opvoedcafé in Alkmaar geweest, voor een I.Q. test. Deze was prima. Ze moest alleen wel meer uitdagingen op school krijgen. Zo zijn we doorgesukkeld. En ondertussen werd Jolien ook steeds vermoeider. En toen ze eenmaal begon te menstrueren, kreeg ze elke maand rondom die tijd heel veel extra klachten.

Op school begonnen haar cijfers te dalen. Het werd steeds zwaarder, want ze kon zich ook steeds minder goed concentreren. "Mijn hoofd zit vol”, zei Jolien. En: “De klas is zo druk voor mij. Er komt teveel op me af”. We ontdekten dat ze de halve schooldag op de gang moest zitten om maar enigszins rust en concentratie te kunnen vinden – daar had ze ons aanvankelijk niets over gezegd.

Thaise Massage Films

Ook omdat ze steeds vaker tijdens het trainen erge hoofdpijn of buikpijn kreeg. De huisarts liet haar bloed onderzoeken. Met het Hb was niets mis. “Ze zit gewoon in de puberteit en dat overdag in de broek plassen is gewoon laksigheid”, zei onze huisarts. En dat dachten wij eerlijk gezegd op het laatst ook.

De druppel voor ons was toen ze in het voorjaar van 2013 ons belde vanaf het hockeyveld waar ze aan het trainen was: “Kun je me alsjeblieft op komen halen, want ik heb zo’n hoofdpijn; ik heb vreemde tintelingen in mijn voeten en handen en ik heb het gevoel dat ik ieder moment door mijn benen kan zakken”.

Die wilde niets doen. Ik zei: ”Je moet gewoon meer tests gaan doen! Dat kind is niet gezond! Er moet toch een oorzaak zijn voor haar klachten?!”. Maar hij zei dat hij verder niets meer voor ons kon doen. Een paar dagen later was ik bij een kapster en ik vertelde haar mijn verhaal met onze dochter.

Ik bleek een Vitamine B12-tekort te hebben en met B12-injecties gaat het nu een stuk beter met me”. Dus ik terug naar mijn huisarts. Ik legde hem dit verhaal uit en hij zei: “O dat B12? Dat is een hype. Daar doe ik niks mee”. Ik zei: “Ik wil een nieuw bloedonderzoek en waarin je mijn dochter op Vitamine B12 test.

Ze heeft vaak hoofd- en buikpijn en op school kan ze zich amper handhaven: dat meisje is ziek!!” Nou, met veel moeite verwees hij ons door naar de kinderarts in het MCA in Alkmaar. Toen we daar waren zei deze man: “Ja, mijn collega heeft daar laatst onderzoek naar gedaan.Er werden aanvullende bloed- en urineonderzoeken gedaan. En daaruit kwam niet zo veel. De kinderarts vond dat ze naar een orthopedagoog moest gaan om te leren omgaan met haar “pijntjes”…. Ik heb de brief kunnen lezen die deze kinderarts aan mijn huisarts had geschreven. En daarin stond: “Het is einde schooljaar.

Arnhem Thaise Massage

Wat was ik daar kwaad over! Wat een onkunde! Toen, in de zomer van 2013, kreeg ik plots een tip dat arts Hans Reijnen een lezing over Vitamine B12 in Bergen NH zou houden. Mijn man en ik gingen er heen. We luisterden in toenemende mate geboeid naar de uitleg die Hans Reijnen gaf over alles wat met B12 te maken had.

Latest Posts

Thaise Massage

Published Jun 13, 24
5 min read

La Luna By Bangkok Thaise Massage

Published Jun 10, 24
7 min read